Vrijwilliger van het MEC worden?

Het Max Euwe Centrum heeft behoefte aan vrijwilligers die een aardige kennis hebben van de (Nederlandse) schaakhistorie. Voor diverse taken is die uiterst welkom. Denk dan aan het ontsluiten van onze fotocollectie, in kaart brengen van ons archief en oud beeld- en geluidsmateriaal.
Middels de fotoquiz die op onze website staat, kunt u inschatten hoe goed uw kennis van de Nederlandse schaakhistorie is. Emotes-face-smile-icon

De werkzaamheden zijn tussen 11.45 en 16.15 uur op dinsdag tot en met vrijdag. Met slechts een middagje per week, in een unieke schaakomgeving, samen met andere schaakliefhebbers, kunt u het MEC steunen!

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers of stagiaires die opnames (beeld en geluid) kunnen maken. We hebben diverse plannen waarbij we ondersteuning op dit ‘technische gebied’ kunnen gebruiken. Deze werkzaamheden zijn niet per se gebonden aan de bovengenoemde openingstijden van het MEC.

Heeft u zelf interesse, of kent u iemand die interesse zou hebben, neem dan - vrijblijvend - contact met ons op! (euwemec@xs4all.nl) of bel (020-6257017)

Steun het
Max Euwe Centrum

» Word donateur!


vriendenbordgr

Blijf op de hoogte

Ik wil me aanmelden voor de nieuwsbrief van het Max Euwe Centrum